Websites die werken

De manier waarop een website gemaakt wordt heeft invloed op de positie ervan in zoekmachines. Dit geldt dus ook voor de techniek die daarbij wordt gebruikt. Met een goede basis kunnen wij u beter ondersteunen in het werven van meer bezoekers en het behalen van een beter resultaat.


Voor de technische realisatie van een site maken wij gebruik van een Content Management Systeem. Met behulp van een dergelijk systeem kunt u als beheerder van de site deze gemakkelijk zelf onderhouden zonder dat programmeerkennis daarvoor noodzakelijk is. Perplex maakt gebruik van site-supply voor kleinere sites of van het AMWB platform (Artikel Manager & Website Beheer) voor complexere sites met veel maatwerk.

Over Perplex

Wij zien uw website niet als een doel opzich, maar als onderdeel van een internetstrategie. Door deze goed op uw doelgroep en uw andere marketingactiviteiten af te stemmen, kunt u de site inzetten als effectief middel om meer bezoekers te werven, die u meetbaar resultaat opleveren. Meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op.